Om oss

Mitt navn er Christiane. Jeg er 27 år, og bor i Asker sammen med min forlovede Marius, og sønnen vår Lucas som ble født 19. april  2010.

På Middelhavs Cruise sommeren 2009, endte det med at vi tok en graviditetstest når vi gikk i land på Cecilia. Hvem hadde trodd at vi da skulle få den største og beste overraskelsen vi hadde ventet på. Vi kunne ikke tro at det var sant, og måtte selvfølgelig ta en test til=) Og begge var positive til vår store glede. 9 måneder senere kom vår lille Lucas Armann ( Armann er familienavn)  til verden. 3200 gram var han. Så utrolig perfekt, verdens beste gave. Vanskelig og beskrive hvordan man fra første sekund kan elske noe så lite så ufattelig høyt. Men det vet vel de som er foreldre=) Det er en følelse som må oppleves for å kunne forstå. Elsker deg lille Lucas <3

Her var prinsen vår 1 time gammel

I desember flytter vi til en splitter ny, og enda større leilighet. Der får vi alt vi har drømt om, god plass til oss, Lucas, og evt. et lite familiemedlem til med tiden. Da vil det bli endel interiør blogging med bilder også, så jeg håper det blir mange som titter innom bloggen min etterhvert. Jeg blogger jo mest fordi det er en hobby=) Det er også en fin måte og vise familie og venner fremskritt min lille prins gjør hver dag. Det skjer jo stadig nye ting fra dag til dag.

Dette var litt om oss, og under kommer et bilde av mine to sjarmører. De to guttene jeg elsker over alt i verden.
Christiane